.

.

TOTS 21

Fran Morancho. Foto: Cedida

Fran Morancho. Foto: Cedida

A Mont-roig del Camp, la força majoritària al ple continuarà sent el PSC, que manté els 7 regidors dels 17 totals. La formació liderada per Fran Morancho ha conseguit el 35,3% dels vots.

La segona força serà Junts, que millora resultats respecte de les eleccions de 2019. La formació liderada per Simó Gras suma cinc representants, dos mes que els que tenia fins ara.

ERC, amb Irene Aragonès encapçalant la llista, és la tercera força més votada, amb l’11,1% dels vots i 2 regidors, un menys que en aquesta legislatura.

El quart lloc al consistori l’ocuparà Plataforma Impuls Miami-Montroig de Vicente Pérez, que aconsegueix el 8,9% dels vots i 2 representants, un mes que fins ara.

Juan Manuel Jareño, de VOX, entra a l’Ajuntament i tancarà la llista dels regidors del consistori, amb el 6,5% dels suports i un regidor.

Per contra, dues formacions que formaven part del ple han perdut la seva representació a Mont-roig del Camp. Són Ciutadans, que perd el seu únic regidor, i ARA, que tenia dos representants però no s’ha presentat en aquests comicis.

Pel que fa a la participació, ha estat del 54,1%, 7,9 punts per sota del 2019 i una xifra molt similar a la mitjana catalana (55,5%).