.

Foto de família dels guanyadors masculins i femenins

La darrera jornada dels I Internacionals Tarragona 2017 Estrella Damm ha comptat amb una gran participació del públic tarragoní que ha omplert les grades del recinte de la Platja de l’Arrabassada per gaudir de les finales d’aquesta quarta parada del Campionat Nacional de Vòlei Platja. Més de mil persones s’han donat cita a la jornada de les finals masculina i femenina, que s’ha jugat a la tarda després que al matí es completessin els quarts de final i les semifinals.

Del Amo i Batallán han fet bons els pronòstics. Foto: Marta Butet / Ceci Lucia Copons

Olga Matveeva i Nazaret Florian s’han enfrontat a la final femenina amb les gallegues Nuria Bouza i Mary Álvarez del Burgo, on s’ha acabat imposant la veterania i la solidesa de les primeres. Durant el primer set ja s’ha fet evident la solvència i superioritat de Matveeva i Florián que han guanyat per 21 a 7 aquest primer set i 21 a 17 en el segon.

A la final masculina els guanyadors han estat “Io” del Amo i Nacho Batallán, una parella que tenia molts punts per endur-se el torneig i que no ha fallat. Del Amo i Batallán s’han imposat a Fran Tomás i César Menéndez per un doble 21 a 17.

Les grades del Madison, a la platja de l'Arrabassada, s'han omplert

Segons Ramon Cuadrat, director general dels Jocs Mediterranis, “el públic tarragoní s’ha volcat en el campionat. No només han gaudit del gran nivell dels esportistes, sino també han participat i contribuït a fer d’aquest esdeveniment tot un espectacle”.

Imatge de grup de tots els voluntaris de la competició. Foto: Marta Butet / Ceci Lucia Copons

El director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha subratllat que “durant aquests quatre dies de competició hem viscut de primera mà com s’organitza una competició d’aquest tipus, la seva logística, les acreditacions, els marcadors… així com quina ha estat la gestió dels voluntaris i les seves  tasques de suport a l’organització. La idea és aprofitar totes les oportunitats que se’ns presentin per aprendre i intentar aplicar tot allò que considerem positiu per a l’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017”.

Les voluntàries del col·legi Elisabeth de Salou i d'altres centres, amb Batallán. Foto: Marta Butet / Ceci Lucia Copons

No només els voluntaris olímpics s’han desplegat aquests quatre dies, també ho han fet les jugadors de vòlei cadet i juvenil de l’escola Elisabeth de Salou i Sant Pere i Sant Pau. L’organització ha volgut destacar la labor abnegada i les ganes d’aprendre d’aquests grups durant els quatre dies de competició, que els ha permès familizaritzar-se amb l’alta competició.