TOTS 21

Fira Àpat és la Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat que tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana.

Amb l’objectiu d’apropar Fira ÀPAT a la ciutadania aquest any presenta Benvingut Estiu. Una trobada informal per apropar els aliments catalans als consumidors a través de food trucks, degustacions i música. La fira vol ser un punt de trobada per impulsar un dels sectors més tocats per la pandèmia: alimentació, gastronomia i turisme.

Aquesta edició comptarà amb 70 expositors i dues zones amb 50 activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades, tallers i Màster Class de la mà de grans professionals del sector que ensenyaran els secrets de la cuina. Entre les quals volem destacar: Llet Nostra, amb un maridatge nutricional dels Músics, CanalsΜnne, amb un tast del seu vi xarel·lo vermell i OLIERM, presentant la primera cervesa verda d’oliva del món.

Com a gran novetat, esnguany es lliuraran els premis Àpat 21 als millors productes d´alimentació de proximitat. Els productors que participen a la fira poden presentar-se a diferents categories, els guanyadors seran escollits per un jurat integrat per professionals del món de l´alimentació catalana de proximitat i el lliurament dels premis tindrà lloc durant la Fira Àpat Barcelona, entre els dies 16 i 18 d´octubre de 2021.

Entre d’altres novetats, el xef David Solé, serà el padrí de la fira, reconegut xef català, commemorarà la primera edició de Fira Àpat Tarragona. Amb el seu talent a la cuina i l’energia que transmet, ajudarà a aproximar el producte català i la cuina. El cost de l’entrada pel públic serà gratuïta si s’obté de forma anticipada a través de la web www.fira-apat.cat o 5 euros si es compra a taquilla els dies de la fira.

Redacció