.

.

TOTS 21

Del 29 de març a l’1 d’abril, Torredembarra comptarà amb el Campus Multiesport que organitza la Regidoria d’Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès. La data límit d’inscripció és el 24 de març i el preu de l’activitat és molt assequible (12 €) perquè tothom hi pugui participar, tot i que cal tenir en compte que les places són limitades.

El Campus, que comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19, està destinat a nens i nenes de 4 a 14 anys i s’hi podran practicar nombrosos esports: circuits de psicomotricitat i equilibri, inflables, jocs de punteria, tallers didàctics, ritmes, piscina i jocs aquàtics, gimcanes i miniolimpíades, iniciació als esports col·lectius amb implements, i rocòdrom. L’horari del campus serà de 9 h a 13 h i es podrà optar pel servei d’acollida de 8.30 h a 9 h i de 13 h a 13.30 h. Tots els participants tindran un obsequi.

Inscripcions i pagaments a: esports.torredembarra.cat/activitats

Un cop s’hagi formalitzat la inscripció, en el mateix enllaç es pot descarregar el díptic que s’haurà d’emplenar i fer-lo arribar, o bé via correu electrònic a esport@torredembarra.cat, o bé lliurar-lo a la recepció del Pavelló Sant Jordi, de dilluns a divendres, de 8 a 21 h. És indispensable disposar de totes les dades abans de l’inici del campus.

Més informació: esport@torredembarra.cat // Tel. 977 640 025 (ext.854).

Redacció