.

Agents dels Mossos, prop de l’incendi. Foto: Bombers

Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat poc després de dos quarts de quatre de la tarda l’incendi forestal de Tivissa (Ribera d’Ebre). 32 dotacions terrestres i 10 mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d’extinció.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc s’ha produït poc després d’un quart de dues del migdia al costat de la carretera C-44, a l’alçada del quilòmetre 15,5. L’incendi ha obligat a tallar la C-44 en els dos sentits entre els quilòmetres 3,5 i 17, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit. De moment, segons els Agents Rurals, l’incendi afecta una superfície aproximada de tres hectàrees de pi blanc i matoll de l’Espai d’Interès Natural de la Serra de Tivissa-Vandellòs-Llaberia-Colldejou.

Els Bombers han contingut el flanc dret, on concentren tots els seus esforços amb l’entrada de la marinada a la zona afectada. En relació al flanc esquerre, presenta alguns focus però estan controlats.

A més dels Bombers, s’han mobilitzat al lloc cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, dos vehicles de les ADF, una ambulància del SEM i els Agents Rurals que han desplaçat quatre unitats i dos vehicles GPIF i que investiguen les causes d’aquest incendi.