.

.

TOTS 21

La llavors candidata a l’alcaldia de Tarragona per En Comú Podem, Carla Aguilar, i del número dos, Hermán Pinedo. Foto: ACN

Finalment, En Comú Podem Tarragona (ECP) s’ha afegit a la llista de formacions que han demanat la dimissió dels consellers socialistes Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria a l’Ajuntament de Tarragona, un cop s’han fet públics els escrits d’acusació de la fiscalia relatius al cas Inipro. Després que ho haguéssin fet des del primer moment la CUP, ERC i Junts per Tarrragona, la formacio d’esquerres s’havia mantingut en un silenci que havia estat criticat amb bastanta ironia per la portaveu del grup municipal anticapitalista, Laia Estrada.

Segons recollia ACN a última hora d’ahir, la coalició entre comuns i morats han decidit -gairebé tocant la botzina del tempo polític per fer-ho o no- reclamar la dimissió dels regidors del PSC “per tal de preservar la confiança de la ciutadania en la institució municipal”. “Les evidències dels presumptes delictes són cada cop més serioses”, han afegit. Tot i això han subratllat que cal respectar la presumpció d’innocència.

ACN