.

El nou carrer Girona ha unificat i pacificat el conjunt de la zona, amb més espai per a vianants. Foto: Cedida/AnnaF.-Aj.Torre.

Des d’aquest dijous, 27 de juny, ja és obert el carrer de Girona de Torredembarra, un cop finalitzada l’obra de remodelació que es va iniciar el passat 11 de març i que ha tingut una durada de tres mesos. L’ha dut a terme l’empresa adjudicatària Catalana d’Obres del Penedès, SA.

L’alcalde Vale Pino recorda que l’objectiu d’aquest projecte era unificar el passeig Miramar amb la plaça de Catalunya en quant a paviments, lluminàries, arbrat i mobiliari urbà. Posteriorment, se seguirà la mateixa integració urbanística entre el carrer de Lleida i el carrer de Pere Badia, unes obres que en aquests moments es troben en procés de licitació.

Per a dur a terme aquesta integració urbanística s’han ampliat voreres i reduït l’amplada de la calçada, millorat la connexió amb els carrers adjacents fent més senzill el recorregut per als vianants i les persones amb mobilitat reduïda, s’ha col·locat arbrat i mobiliari nou, millorat les instal·lacions d’aigua, clavegueram i il·luminació, així com mesures per limitar la velocitat en la calçada.

L’obra ha comptat amb el suport del Departament d’Interior i del Servei Català de Trànsit a través d’una subvenció de 150.000 €.