.

.

TOTS 21

Fernando Boada

Fernando Boada

Fernando Boada i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord per a la renovació del contracte del base tarragoní. Boada sumarà així el seu quart any consecutiu amb fitxa en el primer equip del club blau, la temporada passada Fernando Boada va jugar 27 partits en els quals va tenir una mitjana de gairebé 13 minuts per partit. Els minuts de qualitat que va oferir la passada campanya han convençut al cos tècnic del CBT que li ha ofert poder seguir formant part de l’estructura del primer equip.

Berni Álvarez valorava molt positivament la primera renovació, “Fernando és un jugador que ha de seguir creixent, l’any passat va ser la seva primera campanya com a professional”, i per això el tècnic espera que “segueixi treballant dur per fer-se un lloc en la lliga”. A més, Berni també va voler destacar que Boada no és jugador que s’obsessioni amb els números, sinó “que sempre treballa per a l’equip, i que es complementa bé amb David Fernandez”. Tot això ha fet que “malgrat tenir altres opcions” Berni Álvarez s’hagi decantat “per un noi de la casa que sap que pot millorar”

El propi Fernando Boada també va voler valorar la seva renovació amb el club, aquest serà el quart any que jugarà a les ordres de Berni, el segon com a professional. El base destaca “que arriba amb molta ambició, vull tenir més minuts, però sobretot vull ajudar a l’equip per aconseguir els objectius”. Quan se li pregunta per aquests objectius, també es mostra ambiciós “L’equip ha d’aspirar a aconseguir la salvació matemàtica al més aviat possible, i després esperar a estar més amunt, Per què no millorar el de l’any passat?”

La de Fernando Boada és la primera renovació de l’any, el club treballa en la renovació d’altres jugadors que van formar part de l’equip de la temporada passada. David Fernández podria ser el següent jugador a comprometre’s amb el CBT per a la propera campanya, ja que les negociacions estan molt avançades.