.

.

TOTS 21

Alejandro Fernández i Jorge Fernández Diaz a Tarragona. Foto: Tarragona 21

Alejandro Fernández i Jorge Fernández Diaz a Tarragona. Foto: Tarragona 21

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Diaz, que ha vingut a fer campanya a Tarragona per parlar en matèria de recuperació policial i seguretat a la ciutat ha estat interpel·lat en preguntar-li sobre la seva posició envers la segona denúncia dels Mossos d’Esquadra a la Policia Nacional per possibles filtracions terroristes.

El ministre ha declarat que s’està a l’espera a la resolució de l’Audiència Nacional i ha aprofitat per carregar contra el president de la Generalitat, que ha demanat aquest matí dimissions en cadena per aquest tipus d’actuacions. Fernández Díaz ha respost que si l’Audiència Nacional arxiva per segona vegada la causa, Mas s haurà d’aplicar la seva pròpia medicina”.

Fernández Diaz ha declarat que la seva missió és facilitar la coordinació entre forçes de seguretat que operen sobre el mateix territori. Aquesta situació, que és comú a molts indrets, consisteix a establir mecanismes que facilitin aquesta tasca. A més, en el cas de Catalunya té organismes propis encara es fa més necessari aquesta coordinació. L’objectiu és optimitzar els recursos de què disposem, ha afirmat Fernández Diaz, ja que tenen la mateixa missió que és “garantir al màxim possible la seguretat dels ciutadans” tot i que “cadascú ho ha de fer des de les seves competències”.

El ministre ha aprofitat l’acte per donar el seu suport a la candidatura de l’alcaldable pel PP de Tarragona Alejandro Fernández.