.

Berni Àlvarez, dirigint-se als seus jugadors durant un partit

L’entrenador del CBT, Berni Àlvarez compta, a dia d’avui, amb fins a tres baixes pel partit de dissabte a Àvila. A les ja conegudes de Torres i Ferguson s’hi va sumar dilluns la de Gerard Santiago. Tres baixes sensibles per a l’entrenador del conjunt tarragoní.

“En un equip com el nostre totes les baixes es noten però especialment les de jugadors interiors. A més, tenir tants lesionats també es nota als entrenaments, per sort comptem amb una molt bona pedrera i cada dia puja algun jugador del filial o del júnior a ajudar-nos. Ahir mateix vam treballar amb dos jugadors sèniors b i un júnior i tots tres van estar a molt bon nivell”, ha afirmat.

El club es mostra prudent amb la recuperació dels tres jugadors però s’espera que almenys Ferguson i Santiago puguin estar recuperats en els propers dies. De fet, el pivot americà ja va participar de l’entrenament d’ahir, però continua arrossegant molèsties i és dubte pel cap de setmana. De la seva banda, Santiago podria tornar a treballar amb el grup avui mateix, tot i que ahir les molèsties encara eren molt grans.

D’altra banda, Torres segueix cremant etapes a bon ritme en la seva recuperació. El jugador, que pateix un trencament parcial del lligament anterior del genoll dret, evoluciona molt favorablement de la lesió i segueix realitzant un treball específic de recuperació. Tot i així els serveis mèdics del club no volen posar data al retorn de Torres ja que asseguren que és “una lesió delicada i cal ser molt prudents”. El CBT no podrà comptar amb un dels seus jugadors estrella com a mínim fins d’aquí a dues o tres jornades.