.

.

TOTS 21

Francisca Felguera (Unió)

Francisca Felguera (Unió)

Després de l’aprovació de la cessió del bar de la Zona Esportiva Municipal, la regidora del grup municipal de CiU i vicepresidenta del Comitè executiu Local d’Unió Democràtica de Catalunya a Torredembarra, Francisca Felguera, ha justificat el seu vot en contra en el darrer ple extraordinari. D’entrada, denuncia que la cessió s’ha produït “a dit i de forma totalment personal, amb el vistiplau de l’Ajuntament, però amb una total manca de transparència i de participació per part de la ciutadania”.

Un cop més, ha reiterat la regidora d’Unió, “es vol denunciar la manca de transparència i de participació que el govern liderat pel socialista Enric Grangel està fent gala”. Amb tot, Felguera reconeix que “el procediment de cedir la gestió del bar és legal i està contemplat a les bases, però malgrat ser legal és poc legítim, no s’ha fet de forma participativa”.

Per últim, sentencia Felguera, l’objectiu de l’anterior Govern respecte al bar de la Zona Esportiva Municipal era no fer aquesta cessió i fer un concurs públic per tal que no fos l’anterior persona que el gestionava qui decidís qui havia de gestionar-lo, encara que fos amb el vistiplau de l’Ajuntament.