.

Cartell de la mostra que acollirà el Refugi 1 del Moll de Costa des d’aquest dissabte. Foto: Cedida

El Port de Tarragona, continuant amb el seu compromís per donar suport al talent del territori, inaugura una nova exposició sota el títol ‘Visió de sensacions’ del Col·lectiu de pintors/es de la baronia d’Escornalbou. Una mostra que s’inaugura el pròxim dissabte 1 de juny a les 12h i romandrà oberta al públic fins al 16 de juny amb entrada lliure. L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius sempre oberts d’11h a 14 h. (els Tinglados romandran tancats tots els dilluns).

Aquest esdeveniment reuneix a diversos artistes que presenten les seves obres en un entorn històric i culturalment significatiu com són els pobles de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües i l’Argentera. L’exposició Les obres exposades reflecteixen una varietat d’estils i temàtiques capturant l’essència i les emocions dels artistes. L’objectiu de l’exposició és oferir una experiència sensorial al públic visitant permetent connectar amb les emocions i percepcions dels artistes mitjançant les seves creacions. Les obres són variades, des de paisatges i retrats fins a abstraccions i composicions més contemporànies, reflectint la riquesa cultural i artística de la regió.

El Col·lectiu pintors i pintores de la Baronia d’Escornalbou es va formar per aproximar l’art a la gent dels pobles de la baronia. Un projecte per a facilitar a la gent poder aprendre o perfeccionar la tècnica del dibuix i la pintura sense sortir del terme. La unió entre els pobles rurals de la baronia d’Escornalbou amb una inquietud en comú, la passió per l’art. En aquest col·lectiu els pobles que participen són: Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües i l’Argentera. Aquest projecte va començar en desembre de 2015 i fins ara continua en actiu.