.

.

TOTS 21

L’ambient festiu s’ha respirat als carrers de Tarragona aquesta nit de divendres. Les botigues guarnides amb globus verds i els clients prenent una copa de cava a l’entrada dels comerços ha estat el preludi de la bona acollida de la IV Night & Shop.

Patricia Anton, regidora de Turisme de l’ajuntament de Tarragona, ha afirmat que la iniciativa Night&Shop és una festa del comerç i l’objectiu és que els comerços estiguin oberts d”una forma divertida i impulsar així l’activitat comercial de la ciutat. Anton ha destacat que s’intenta que els clients comprin amb uns preus més competitius perquè totes les botigues fan promoció.

En total han estat 78 comerços els que han participat en aquesta edició. Com senyala Anton no hi ha cap requeriment específic per les botigues, els comerciants simplement han d’omplir una sol·licitud i fer-la arribar a l’ajuntament. A més a més ha senyalat que pels comerciants l’esdeveniment és una festa perquè tracten al client “d’una forma diferent”.
La gran afluència de participació ciutadana i el gran nombre de compres que s’efectuen en tan sols quatre hores propicien que la Night&Shop de Tarragona es repeteixi enguany com a quart any consecutiu. Per les botigues aquesta iniciativa és un revulsiu per promoure les compres de temporada, senyala Anton.

Les activitats s’han distribuït a diversos espais de la ciutat. A l’espai Casino ha punxat el Dj Sixto i s’han ofert una barra degustació. Al carrer l’Esapi Unió s’ha habilitat una zona amb chill out. A la Plaça Verdaguer s’ha celebrat un FeelVermut i un espai showroom de botigues, al Carrer Major s’ha fet dues desfilades de moda, a la plaça del Fòrum ha actuat el grup Stromboli i al Parc Central s’ha creat una zona de Dj Cadena 100. Durant les diverses activitats s’han habilitat quatre aparcaments de la ciutat de forma gratuïta (President Companys, Avinguda Catalunya, Joan XXIII i Corsini).