.

.

TOTS 21

Aquest passat diumenge es va dur a terme la tercera edició de la Festa de l’Esport, organitzada per la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. El regidor d’Esport, Raúl García, ha destacat l’èxit de participació en aquesta convocatòria, en la qual més de mil cinc-centes persones van participar-hi i que va comptar,  durant tot el dia, amb un ambient molt familiar on no només els petits van poder practicar esport, sinó que pares i familiars també ho van poder fer.

En aquest sentit, es van programar més activitats que en anys anteriors. Totes les entitats participants han coincidit en el fet que enguany hi havia més cues que l’any passat. Al final de festa, es van repartir 600 racions de coca i xocolata i durant el dia es van repartir més de 500 samarretes als participants que van fer un mínim de cinc activitats.

El regidor d’Esport recorda que l’objectiu principal de la Festa de l’Esport és donar a conèixer l’ampli ventall d’activitats esportives que ofereixen els clubs i entitats, essent un gran aparador de la tasca que realitzen. Enguany han destacat el Rocòdrom i les barres d’Street Workout que van tenir molt bona rebuda, tant per les exhibicions que s’hi van fer com per la possibilitat que tenia el públic de practicar aquestes activitats amb què no estan tan familiaritzats. 

El Regidor, a més, vol agrair totes les entitats que van col·laborar en l’organització, ja que són el principal motor d’aquesta festa i els responsables que sigui tot un èxit: “Ells hi van creure, se la van sentir seva i han fet que any rere any ens superem en qualitat de les activitats i en quantitat de participants”.