.

Els participants del Nàstic a Calafat

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la cinquena edició de les 24h roller tour, al circuit de Calafat. En aquest circuit cada any s’hi convoquen més equips estatals i internacionals per gaudir d’aquesta proba de resistència. Aquest any es podien disputar les proves de 6h, 12h i 24h, la proba reina. El Nàstic ha fet un molt bon paper, obtenint dos plates entre els quatre equips que presentava.

S’ha de destacar l’actuació de l’equip Nàstic Kids, composat únicament per nens de 9 a 13 anys que feien per primer cop un proba d’aquest tipus i que van participar en la categoria de 12h en grups de sis. Aquest equip, capitanejat per Enric Ros, va fer un total de 80 voltes (260km). Van quedar setens en la seva categoria, on tots els altres equips eren d’adults. Els altres membres de l’equip van ser Gerard Ros, Oriol Foix, Joel Martín, Ruben Martín i Victor Jordà.

Quant a palmarès, cal destacar en primer lloc l’actuació de l’equip Nàstic a Full, composat per tres corredors júniors (16 anys): Jan Schmitz, Iñaki Jambrina i Victor Marrugat i la seva entrenadora Alexandra Palos, quedant segons en la categoria d’equips de 4 fent un total de 157 voltes (510km).

Per la seva banda, el duo format per Olga Fuste i Joan Ros també va aconseguir la plata en categoria duo mixt, amb un total de 58 voltes ( 188,50 km).

L’equip Nàstic Màster va participar en la categoria de 24h, amb un grup de 10 patinadors mixt. Cal destacar que per molts dels corredors era la primera vegada que feien una cursa i van fer un total de 132 voltes (429km). L’equip estava liderat per Iban Foix i compost per Rosa Franquet, Montse Gavaldà, Marc Hernández, Gonzalo Di Paolo, Dani Casalilla, Xavi Urbestro, Begoña Gonzalvo, Judith Peñas i Carmen Hernández.

Aquest any la prova va transcórrer sota forts vendavals a partir de les tres de la matinada, i molta calor el matí de diumenge, situacions que la van endurir encara més.