.

.

TOTS 21

Van participar a la jornada un bon grup de nens i nenes

Van participar a la jornada un bon grup de nens i nenes

La Jornada de Portes Obertes d’ahir dissabte 25 de gener organitzada per l’Escola del Rugby Tarragona va ser tot un èxit de participació.

És una iniciativa que es fa un o dos cops a l’any al Complex Educatiu de Tarragona amb l’objectiu de donar a conèixer aquest esport a nens i nenes de la ciutat i voltants i engrescar-los a que formin part del Club.

A través de la modalitat 3 X 3 (dos equips de tres jugadors), els nens i nenes s’inicien en el rugby i passen una bona estona.

Alex Satué, coordinador de l’Escola ens explica “Ahir vam celebrar el 3 x 3 amb la presència de 15 nous nens i nenes que van voler provar el nostre esport, i que conjuntament amb els nostres eren més de 40 jugadors repartits entre les tres categories. Entre els equips formats pels nois hi havia noms tant divertits com “pepaluca” o “black of white” i d’altres més tradicionals com “all blacks”. Els partits van acabar sense guanyadors i tots els participants van rebre un petit obsequi del Club Rugby Tarragona que espera poder retrobar-los en propers entrenaments.”