.

Núria Ribas va guanyar la proba femenina

Més de 300 participants d’entre 3 i 70 anys van participar dissabte a la tarda a la 9a edició de la ja tradicional, Cursa El Catllar.

Amb epicentre a la Torre d’en Guiu, la cursa organitzada per l’Ajuntament del Catllar i el Club Excursionista Alliberadrenalina va repetir el format de dissabte tarda de l’edició del 2015 amb diferents modalitats per afavorir la participació de tot tipus de nivells.

A mitja tarda, un centenar de nens, majoritàriament de l’Escola l’Agulla del Catllar, van poder iniciar-se al atletisme amb diferents curses pels voltants de la Torre d’en Guiu. A les 19:30 es va donar la sortida conjunta tant a la cursa 21 quilòmetres com a la caminada. Trenta minuts més tard va tenir lloc la sortida de la cursa més multitudinària, la de 10 quilòmetres.

Un grup de participants a la cursa

Als 43:07 minuts creuava la meta el primer classificat dels 10km, Sergi Hidalgo, del CE Trail Tarraco. Els dos calaixos restants del podi es van decidir en els últims metres i amb només 5 segons de diferencia, van ser per Eduard Osta (45:56) i Manu Omana (46:01) també del CE Trail Tarraco. En categoria femenina, Marta Casares va ser la guanyadora amb un temps de 1:02:10 minuts. El segon esglaó del podi va ser per Beatriz Cano (CE Trail Tarraco) amb un temps 1:02:35 i el tercer per Anna Bardina (1:03:00)

Pel que fa a la cursa de 21km, el guanyador va ser Oscar Monclus (1:33:09) del CE Pedala.Cat Balaguer, que va obtenir un gran marge sobre el segon classificat, Oscar Alfani (1:38:44) del CE Alliberadrenalina. La tercera posició va ser per Sergi Hugue (1:44:50). En fèmines, la victòria va ser per Núria Ribas (2:17:10), seguida per Maria Romeu (2:27:44) i Antonia Escola (2:31:27) , totes tres del CE Alliberadrenalina.

El lliurament de premis va comptar amb la presència de la regidora d’esports, Goretti Gatell. L’organització vol agrair molt especialment la tasca dels més de 70 voluntaris del CE Alliberadrenalina, els quals amb la seva ajuda han fet possible l’èxit de la cursa.