.

.

TOTS 21

participants seniors juniors i juvenils

El Club Atletisme Tarragona ha mostrat un cop més un ampli domini en les proves combinades, en assolir multitud de podis i posicions capdavanteres en el Territorial de proves combinades disputat aquest cap de setmana a Cambrils, en totes les categories.

Laureen Marimon s’imposava en la tetratló aleví femenina, per davant de Liana De las Heras, segona, i Lia Minkert (CA Cambrils) tercera, essent Martina Pomes cinquena, Natalia Sánchez sisena, Unaisa Guijarro vuitena, seguida d’Emma Rondelaere, Berta Pomes, Zaira Bueno, Marina Mir i Ariadna Suàrez. Laureen completava les quatre proves a un gran nivell, imposant-se en el llançament de pes, el salt de llargada i els 60 metres llisos, mentre que la victòria en la prova dels 60 metres tanques era per la Liana.

En la tetratló aleví masculina, s’imposava Roger Martínez (FACVAC) per davant de Roger Baigés (CA Cambrils) i Izan Haynes (ATE), mentre que Rubén Paredes era quart, Pol Aixalà sisè, Oriol Aldave novè, Pol Mascarell desè, Isaac Guzmán setzè i Marc Rozas disetè. En Ruben era segon en el salt de llargada, mentre que en Pol acabava en quarta posició en el salt d’alçada i tercer en el llançament de pes, prova en la què s’imposava l’Oriol Aldave.

Berta Sánchez i Carla Berenguel aconseguien l’or i la plata en la pentathló infantil femenina, amb Sandra Rebollo (CA Cambrils) tercera, Inés Delgado quarta i la Laura Yan Solé sisena. La Berta començava imposant-se en els 80 metres tanques i es mantenia molt regular en la resta de proves, de manera que ja no la van poder atrapar les seves competidores. Carla s’imposava en els 80 metres llisos i el salt de llargada i Inés en el salt d’alçada, mentre que Laura Yan era tercera en els 80 metres llisos.

Bernat Verdú aconseguia també la victòria en la pentathló infantil masculina, per davant de Pau Avellana (CA Cambrils), mentre que l’Aleix Lago era tercer i en Nil Pinyol quart. En Bernat completava una gran actuació, imposant-se en quatre de les cinc proves, mentre que l’Aleix era segon en el llançament de pes i en Nil segon en el salt d’alçada, en el què assolia una nova marca personal de 1,28 metres.

Maria Buscail aconseguia la tercera posició en la hexathló cadet, en una prova dominada per Judit Simó (Nàstic), seguida de la Núria Caballero (CA Cambrils). La Maria s’imposava amb claredat en els 600 metres llisos, i era segona en els llançaments de javelina i pes.

En l’hexathló cadet, Gerard Parera era segon, per darrera de l’Enric Paris (FACVAC) i per davant de Jaume Pujals (CA Cambrils), mentre que en Javier Almale acabava quart. Gerard s’imposava en la prova dels 1.000 metres, mentre que en Javier dominava els 100 metres llisos.

L’Alícia Vàzquez s’imposava en l’heptathló juvenil, durant la qual va destacar de manera especial la seva actuació en els 200 metres llisos, que finalitzà amb un temps de 28.27 segons.

En Dídac Alonso es proclamava també guanyador en la decathló juvenil, durant la qual va protagonitzar una gran cursa als 100 metres llisos, que finalitzà amb un temps de 12.79 segons.

Helena Ríos i Maria Àlvarez van protagonitzar una de les lluites més apretades del cap de setmana, en alternar-se constantment al capdavant de la heptathló júnior. Al final la victòria fou per l’Helena, gràcies a una sensacional cursa de 800 metres llisos, que finalitzà amb un temps de 2.42.49, i que l’ajudà a compensar la gran quantitat de punts assolida per la Maria en el salt d’alçada, en superar el llistó en 1,53 metres.

A destacar la participació també de Robert Romaní en la decathló sènior, i de Pere Pardines i José Miguel Martin en la decathló de veterans. Tots tres es van veure obligats a abandonar per diversos motius, tot i quatllar excel.lents actuacions en el salt d’alçada (Jose), els 110 metres tanques (Pere) o els 100 metres llisos (Robert). I destacar també la victòria de l’Elisa Laguna (CA Cambrils) en la prova senior femenina, així com les victòries, fora de concurs per tractar-se d’atletes d’una altra demarcació, de l’Albert Lòpez (CA Vic) en la decathló sènior, Adrian Rafi (CE Universitari) en la prova júnior, Àlex Ariza (UA Barberà) i Cora Sepúlveda (CA Vic) en la prova juvenil, Alba Martínez (CA Sant Just) en la prova cadet i de Joan Pané (Lleida UA) i Ona Martínez (CA Sant Just) en la prova infantil.