TOTS 21

Marcaretes reartides entre hospitals i Protecció Civil. Foto: Rac1

Exalumnes xinesos de la Universitat Rovira i Virgili (URV) en col·laboració amb l’Associació d’Estudiants i Investigadors Xinesos de Tarragona i el Centre d’Estudis Hispànics de la URV han donat un miler de mascaretes quirúrgiques a Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona. També n’han donat un miler més a l’Hospital Joan XXIII i un altre miler a l’Hospital Sant Joan de Reus, que a través del personal voluntari de Protecció Civil s’ha fet arribar a aquests centres hospitalaris.

A més, recentment, l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha fet donació a Protecció Civil d’un miler de mascaretes FFP2, de 400 FFP1, 500 guants i 30 ulleres de seguretat. Protecció Civil agraeix la solidaritat mostrada per particulars, entitats i empreses que han fet donacions de materials. L’Ajuntament fa distribució d’aquestes mascaretes a l’Empresa Municipal de Transports, serveis socials i els mercats municipals, entre d’altres.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tarragona ha donat 500 mascaretes al de Constantí com a gest de col·laboració i per donar suport a la disponibilitat d’aquest material en el municipi veí.