.

Eva M. Giménez

El passat mes d’octubre en assemblea extraordinària de la secció local de Roda de Berà, es va escollir per unanimitat com a cap de llista i alcaldable per a les eleccions municipals 2019 a Eva M. Giménez.

Giménez i el seu equip de col·laboradors treballen en el programa electoral elaborat durant els últims 3 anys amb la voluntat d’aportar solucions i possibilitat de millora per al municipi.

Eva M. Giménez Manzano

Eva M. Giménez ha estat vinculada a la política municipal rodenca des del 2007. Va participar de les eleccions municipals de 2011 amb ERC. És nascuda a Barcelona, té 51 anys i viu a Roda de Berà fa 22, després de tenir durant 20 anys la segona residència de la meva família.
Va estudiar comerç i màrqueting, organització d’esdeveniments i durant els dos últims anys, programa en gestió i administració d’empreses i turisme de negoci, i gestió i motivació d’equips de treball.

Empresària de turisme rural i de gestió d’equips de teleoperadors / es, compromesa amb el municipi a través de comitès i executives d’associacions culturals, impulsant activitats socials i participatives. Va dirigir durant 2 anys el nou Diari de Roda.
Secretària d’organització d’ERC Roda de Berà de novembre 2015 al setembre 2018. Actualment presidenta de la secció local.