.

.

TOTS 21

Part de l’equip d’Euroports que ha participat a la jornada centrada en teoria i pràctica de primers auxilis. Foto: Cedida

Part de l’equip d’Euroports que ha participat a la jornada centrada en teoria i pràctica de primers auxilis. Foto: Cedida

Sota el lema ‘La seguretat és la meva responsabilitat’, Euroports ha desenvolupat una jornada específica centrada en la formació en primers auxilis. Més de 70 treballadors d’Euroports han participat en diverses activitats teòriques i pràctiques.

La part teòrica ha tractat dels principis generals d’actuació del socorrista, i de les lesions més comunes: cremades, traumatismes, accidents en ulls, asfíxia, lipotímia; i situacions especials com l’atac cardíac i l’epilèpsia.

Entre les activitats pràctiques, s’han efectuat exercicis de reanimació en els quals ha participat tota la plantilla, com per exemple la reanimació cardiopulmonar, maneig d’hemorràgies, aplicació d’embenatges, i d’altres, complementant així la part teòrica.

La prevenció dels riscos laborals i la seguretat dels seus treballadors és una prioritat per a Euroports. El grup contempla com a essencial l’establiment de protocols de seguretat molt estrictes, amb la fi bàsica que es respectin els procediments determinats. Aquests procediments han estat centrats en la jornada d’avui en els primers auxilis.

La jornada Global Safety Day (dia de prevenció i la seguretat) se celebra cada any simultàniament en les 23 terminals en les quals el grup opera a escala internacional.