.

.

TOTS 21

La Vicki, al fons, rebent felicitacions a Reus. Foto: Tarragona21

Un altre moment de les celebracions a Reus. Foto: Tarragona21

Eufòria desatada a Reus en caure el ‘Gordo’ via Salou, concretament al carrer Ample, davant la seu del Centro Cultural Aragonés El Cachirulo. Escenes de màxima emoció, cava desbordat, crits de ‘som milionaris’ i plors, molt plors, com el de la Vicki, una conegudíssima depenenta de la plaça del Mercadal, responsable de vendre participacions des del Roslena, la cafeteria-quiosc. La Vicki té tres participacions, un el seu marit i altres familiares també en tenen. ‘Ho he repartit molt’, afirmava sense gairebé poder parlar mentre s’abraçava al seu marit.

El Cachirulo ha repartit 328 milions d’euros del número 26590, participacions comprades a l’administració del carrer Barcelona de Salou.

‘Està molt repartit, entre unes duescentes famílis, botigues de la zona, gent de Salou i també a qualsevol racó de l’Aragó’, explicava Josep Allueva, president del Cachirulo. Sandra i Rafa, socis de l’entitat, han estat dels primers a arribar, com els seus pares. Eren tot participacions de cinc euros que suposen 80.000 euros nets cada participació. Allueva insistia a descomptar els 20.000 euros que Hisenda es queda, perquè el premi real són cent mil euros per participació. Alguns agraciats, com el Ricardo, cridaven mostrant una ampolla de cava: ‘Teruel existeix’.

La Sandra no sap què li ha tocat: ‘No m’ho creia, m’acabava de llevar i m’estan trucant des de Barcelona perquè estem sortint a tot arreu. Estem molt feliços. M’ha tocat a mi, a la meva filla, a un gendre, a uns tiets, a la meva perruquera, a les amigues que vénen a caminar amb mi. A tots ens ha tocat’. L’Ismael ha estat un gran repartidor de la sort, uns vint-i-cinc milions d’euros des del Cachirulo.

Mari Carmen és d’Andorra, de Teruel, i porta 44 anys vivint a Reus i lligada sempre al Cachirulo. ‘Estic contenta perquè ha tocat a molta gent necessitada. Jo ja he fet un creuer, però en faré un altre’, deia emocionada mentre veia escenes d’alegria i cava desbordats. ‘Ara m’acabava de comprar un pis i el tenia tot arreflat, fixa’t’, es meravellava.

Ella havia venut un talonari de participacions i es va quedar quatre participacions, el que equival a un dècim. ‘El meu fill és de la junta, em va passar el talonari i el vaig vendre molt bé. L’any que ve encara es vendrà millor’, deia somrient. ‘Jugo cada any tres cents euros. M’ha trucat el meu fill per dir-m’h i casi em desmaio’, afirmava. La Carmen és una gran jugadora de la Loteria de Nadal. ‘Tinc una amiga que té onze particiacions guanyadores, és de Maella’.

L’alegria és majúscula també a l’administració número 1 del Salou. És la primera vegada que toca la grossa a la demarcació de Tarragona. Els responsables de l’administració han mostrat amb orgull el número premiat a les portes de l’establiment on no hi ha faltat el cava. L’administradora, la Núria Montero, ha explicat que estava a casa esmorzant quan ha escoltat el sorteig. “He fotut un crit impressionant”, ha afirmat, ja que tan sols fa un any i mig que està al capdavant d’aquest establiment. Montero ha reconegut que aquesta nit no ha pogut dormir dels nervis perquè ha tingut la premonició que guanyaria la grossa. “Ara ja he parat de tremolar, l’alegria és immensa”, ha afegit.

Consulteu tots els números guanyadors en aquest enllaç.

J. Garcia – ACN