.

La Pilar Solà, aquest matí a la seva parada. Foto: Revistacambrils.cat

Eufòria a la parada de la Pilar Solà, a Cambrils, la venedora de cupons de l’ONCE que ahir dijous va vendre un cupó premiat amb 20 milions d’euros.

El Sorteig Extraordinari d’Estiu de l’ONCE va deixar, ahir a la nit, poc més de 27 milions d’euros a Cambrils, el premi més gran que ha repartit l’organització en tota la seva història a Catalunya. El número premiat ha estat el 83794 de la sèrie 051 i l’encarregada de vendre les butlletes ha sigut Pilar Solà, que té el punt de venda al carrer de Ramon Llull amb la confluència amb el carrer de Sant Jordi. Els cupons d’aquest sorteig tenien un preu de 6 euros cadascun i és el premi més gran atorgat per una modalitat de joc de l’Estat Espanyol a una única butlleta (número i sèrie).

No ha estat l’únic premi. La Pilar també ha repartit 119 premis, tota la resta de sèries del número premiat, de 60.000 euros cadascú. D’aquesta manera, la cambrilenca ha donat premis per un import total de 27.140.000 euros. A banda, en aquest sorteig s’han repartit 1.080 premis de 3.000 euros, a les 4 últimes xifres ; 10.800 premis de 60 euros, a les 3 últimes xifres ; 108.000 premis de 15 euros, a les 2 últimes xifres, i 1.080.000 premis de 6 euros a l’última xifra .

Un cop conegut el número premiat, ahir a les 10 de la nit, l’eufòria es va desfermar als establiments propers a la zona. Aquest matí, amb els ànims més continguts, la placeta on s’instal·la la venedora era un no parar de gent que s’hi acostava i que aprofitava per a comprar butlletes de l’especial de Nadal de l’ONCE i felicitar la Pilar.

Els cupons del número premiat, tal com explicava aquest matí Pilar Solà, feia temps que estava venut i estava molt repartit. Pilar Solà, que porta 16 anys venent cupons de l’ONCE, ja havia venut un premi especial de Nadal de 100 milions de pessetes, ara fa uns 13 anys.

Anys enrere, l’agost de 1991, a Cambrils també hi va caure el que llavors s’anomenava el “Cuponazo”, un premi especial de l’ONCE amb 150 milions de pessetes al número i la sèrie.

Revistacambrils.cat / Grup de Diaris Digitals de Catalunya