.

.

TOTS 21

Imatges de dues mostres anteriors

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellvell del Camp presenta ‘Estiu amb art a Castellvell del Camp’, un cicle d’exposicions d’artistes locals. La iniciativa, que inclou tant les mostres ja consolidades com les exposicions d’artistes individuals, té com a objectiu donar suport al talent i la creativitat del municipi i del territori.

Coincidint amb l’inici dels actes de la Festa Major de Santa Anna, aquest divendres 16 de juliol, s’inauguraran dues exposicions. La primera, a les 18:45h, la Mostra de Treballs fets per l’Associació de Dones, a la Sala Polivalent (Plaça de Catalunya, 1), i que està emmarcada en la XVII Trobada de Puntaires que se celebra el dissabte 17 de juliol.

El mateix divendres s’inaugurarà, a les 19:15h, a Cal Barenxó (carrer Sant Vicenç, 12), la Mostra de treballs de pintura de CastellvellArt, de l’Associació de Gent gran L’Era, i l’exposició de maquetes i miniatures de Felip Saiz Ruíz. Les tres exposicions estaran obertes aquest cap de setmana i es podran visitar el dissabte 17, d’11 a 13h i de 18:30 a 21h, i el diumenge 18, de 12 a 13:30h i de 18:30 a 21h.

El cicle ‘Estiu amb art’ es reprendrà, del 29 de juliol a l’1 d’agost, amb l’exposició de treballs en ceràmica de Gemma Molero i l’exposició de pintura d’Alberto González Apellaniz. Ambdues mostres es podran veure a la Sala Cal Barenxó en els mateix horari de visita que les anteriors.

Finalment, del 5 al 8 d’agost, les artistes Mercè Bessó i Mercè Mestre presentaran a Cal Barenxó ‘L’ànima i la flor. Vivències Poètiques’, una exposició dels originals que il·lustren el llibre de poesia ‘L’ànima i la flor’. El mateix espai també acollirà aquell cap de setmana una exposició de dibuixos de Gemma Auñón. L’horari de visita serà l’esmentat.