.

Un vehicle de la Guàrdia Civil

Un vehicle de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han detingut fins al moment a gairebé una trentena de persones suposadament relacionades amb la Camorra italiana en una operació conjunta que estan duent a terme en diverses localitats de la Comunitat de Madrid, Tarragona i Màlaga, informa l’agència EFE.

Els detinguts blanquejaven diners del narcotràfic i transportaven cocaïna des de Colòmbia a Nàpols, a través dels ports d’Algeciras i Tarragona.

Segons EFE,  l’operació, que es va iniciar a primera hora del matí de dimarts, continua oberta i es dirigeix ​​contra una xarxa assentada a l’Estat amb ramificacions a Itàlia i als Països Baixos.

En paral·lel als arrestos, els agents estan practicant registres a la capital de l’Estat i altres localitats de la regió com Villanueva de la Cañada i Alcorcón, a més d’en un restaurant italià situat en el municipi de Majadahonda.

L’operació s’està portant a terme per dos cossos dirigida pel jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu en coordinació amb la Fiscalia Anticorrupció.