.

.

TOTS 21

La pel·lícula va guanyar el Premi del Públic a la 14 edició del FIC-CAT, celebrada del 4 a l’11 de juny. Foto: Ajuntament

Demà divendres a la nit, a partir de les deu, l’antic port del Roc de Sant Gaietà acollirà la darrera cita de l’Espai FIC-CAT 2022. Serà amb la projecció de la comèdia ‘Escape room: La pel·lícula’, l’adaptació cinematogràfica del gran èxit teatral escrit també per Hèctor Claramunt i Joel Joan. La pel·lícula va guanyar el Premi del Públic a la 14 edició del FIC-CAT, celebrada del 4 a l’11 de juny.

Amb ‘Escape Room: La pel·lícula’, Hèctor Claramunt s’estrena en la direcció cinematogràfica. La comèdia, protagonitzada per Joel Joan, Paula Vives, Ivan Massagué i Mònica Pérez, combina elements del thriller i l’humor per fer reflexionar l’espectador sobre com els éssers humans actuen davant de situacions límit, el joc de la confiança en la parella i l’equilibri entre la veritat i la mentida.

La tercera edició de l’Espai FIC-CAT, una iniciativa de les regidories de Turisme i de Cultura amb la col·laboració del Festival, es va iniciar el 8 de juliol amb una sessió de curtmetratges, i va continuar els dos divendres següents, 15 i 22 de juliol, amb els llargmetratges Els dies que vindran, de Carlos Marqués-Marcet, i Sis dies corrents, de Neus Ballús.

Redacció