.

.

TOTS 21

Una imatge del parking de Francesc Bastos. Foto: Cedida

Una imatge del parking de Francesc Bastos. Foto: Cedida

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT), encarregada de gestionar l’aparcament Municipal Bastos, ha iniciat una revisió global de les instal·lacions de l’aparcament, on es realitzaran uns treballs de conservació que inclouen un estudi geotècnic del subsol i unes tasques de control per assegurar el perfecte estat de conservació de l’estructura metàl·lica en ell existent.
L’aparcament compta amb 361 places, dividides entre la planta baixa (a peu de carrer), i planta alta (formada per una instal·lació provisional metàl·lica amb prop de 25 anys d’antiguitat), on de forma periòdica es duen a terme tasques de manteniment i conservació. Amb motiu d’aquestes tasques de manteniment, s’ha procedit a tancar la planta alta de l’aparcament. Els 104 vehicles dels abonats que estacionen diàriament en ella seran reubicats provisionalment en la planta Baixa (a nivell de carrer).

Mentre durin els treballs, l’aparcament de Bastos no podrà oferir places de rotació per a no abonats, els aparcaments municipals més propers a aquesta ubicació són l’aparcament dissuasiu Independència i l’aparcament tancat municipal Imperial Tarraco, que compta amb una tarifa de màxim diari de 4,95€.

Des de l’EMT es prega als usuaris disculpin les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar.