TOTS 21

Ja s’ha publicat la memòria anual de l’Arxiu Municipal de Constantí corresponent a l’any 2020. Aquesta publicació informa dels ingressos i transferències de documentació, catalogació de documents, nombre d’usuaris, a més de les activitats organitzades per l’Arxiu o en les que ha col·laborat.

Durant l’any 2020 destaca la publicació a través de les xarxes socials de la sèrie ‘Postals de Constantí’, amb 161 entregues que recuperen la imatge d’indrets del patrimoni històric, medi natural, paisatgístic, així com places, carrers o edificis emblemàtics del municipi. L’Arxiu també va col·laborar en activitats com l’exposició dedicada al Centenari de les Escoles Públiques de Constantí, amb l’edició d’un opuscle sobre l’exposició i cedint imatges per a la realització d’un documental. A més, també va col·laborar l’any passat en el projecte ‘Stolpersteine’ del Memorial Democràtic, per a la col·locació de plaques d’homenatge als deportats constantinencs en camps de concentració nazi.

La memòria anual del 2020 també fa referència a les publicacions municipals gestionades per l’Arxiu, com l’opuscle sobre els ’40 anys d’ajuntaments democràtics a Constantí’, el número 11 de la revista «Rutes de Constantí» i el número 36 de la miscel·lània ‘Estudis de Constantí’.

Redacció