.

.

TOTS 21

Estudiants de secundària arribant al campus Catalunya per fer la Prova d’Accés a la Universitat, el passat mes de juny.. Foto: URV

Un total de 3.879 estudiants han estat assignats a la Universitat Rovira i Virgili per al proper curs 2021-22, inclosos els centres adscrits. És una xifra similar respecte del curs 2020-21, quan els alumnes assignats en el primer procés d’assignació van ser 3.904. Així, la demanda per estudiar a la URV es manté estable.

Les dades, doncs, indiquen una estabilitat en la demanda, que segueix essent alta al sistema universitari català, la més alta fins ara. De fet, hi ha més estudiants que han sol·licitat estudiar a la URV en alguna de les seves preferències (23.617 en total), dos punts percentuals més que l’any passat, però són uns 200 menys els que ho han fet en primera preferència.

Des d’avui i fins al dia 20 d’aquest mes els estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça en primera preferència podran fer la matrícula a la URV. Els dies 28 i 29 de juliol es podran matricular els que han estat assignats en les altres preferències. Es pot consultar el calendari de matrícula al web d’Admissió i Matrícula.

Els estudis que els alumnes han sol·licitat majoritàriament en primera preferència a la URV són de l’àmbit de la salut: Medicina (a Reus), que també és un dels deu ensenyaments més sol·licitats a Catalunya, Infermeria (al campus Catalunya) i Psicologia.

Notes de tall

Pel que fa a les notes de tall dels estudis de la URV, Medicina, el doble grau en Bioquímica i Biologia Molecular i en Biotecnologia i el grau en Enginyeria Matemàtica i Física, que és de nova creació, són els ensenyaments per als quals cal una nota de tall més alta per accedir-hi, per sobre de 12. Cinc estudis més tenen una nota de tall per sobre de l’11 i set per sobre de 10.

La llista completa de l’oferta d’ensenyaments de la URV amb les respectives notes de tall per al curs 2021-22 es pot consultar en aquest document per ordre de major a menor nota i en aquest document per ordre alfabètic d’estudis.