TARRAGONA 21

Vicente Moreno a l'entrenament d'aquest divendres. Foto:Tarragona21

Vicente Moreno a l’entrenament d’aquest divendres. Foto:Tarragona21

Finalment s’ha desencallat la vaga convocada per aquest cap de setmana. La justícia ha acceptat el recurs presetat per la LFP i es disputarà la jornada a primera i segona.

Finalment la RFEF tabé ja ha anunciat que es jugarà la lliga  a segona B en el que és l’última jornada de la fase regular.

El Nàstic enceta aquesta jornada jugant divendres a les 19h a Vila-real davant del filial groguet en un partit intranscendent que suposa tancar la fase regular i esperar al sorteig de dilluns per saber quin serà el rival dels grana en el play-off.

De com arriba l’equip a aquests play-off Vicente Moreno ja ha dit que els grana arribaran més tranquils que l’última campanya i que a priori això ha de beneficiar a l’equip.

El tècnic, Vicente Moreno, s’ha mostrat convençut que el partit es jugarà i ha dit que ha planificat la setmana i fins i tot el divendres pensant en jugar l’encontre.

Moreno diu que el fet d’estar pendents de si es juga o no es juga el partit fa que els jugadors encara es relaxin més i vol intentar mantenir la tensió per aquest darrer partit.

«La segona B no existeix, hi ha la primera i la segona i la resta estem en zona de ningú. Nosaltres pensem que jugarem segur i no li volem donar cap percentatge de que no es jugui» ha afirmat Vicente Moreno.

El Villarreal ha rebut un comunicat de la RFEF on diu que aquest dijous es pot conèixer si es jugarà o no el partit. L’equip groguet ja anuncia el partit a la seva pàgina web.

Els grana podrien reservar a Luismi, Pablo Marí i Xisco Muñoz que amb quatre targetes podrien veure la cinquena i per tant es podrien perdre el play-off. Tot i que no ho ha assegurat tot fa pensar que cap dels tres jugarà a Vila-real.

Moreno afirma que vol acabar amb bon regust de boca i que l’equip no mantingui la dinàmica negativa dels darrers dos partits.

El primer equip aquest matí de dijous s’ha fet la nova fotografia oficial de la plantilla a l’interior del Nou Estadi.

ESCOLTA LA PRÈVIA DE VICENTE MORENO