TOTS 21

Pau Ricomà en la presentació de la zona de Llevant. Foto:Tarragona21

Pau Ricomà en la presentació de la zona de Llevant. Foto:Tarragona21

Pau Ricomà ha proposat convertir la ciutat residencial en usos turístics i servei per la comunitat.

ERC ha proposat que la zona residencial es converteixi en una zona d’usos comunitaris amb dependències municipals i fins i tot amb un espai per a la policia catalana per a poder controlar la zona de les urbanitzacions de Llevant.

Ricomà ha destacat que tot i la poca densitat de població el seu partit aposta per igualar els serveis que reben tots els barris de Tarragona.

Dins d’aquests serveis comunitaris, ERC, ha destacat la possible construcció d’una biblioteca per una zona d’entre setze mil i divuit mil habitants que segons els republicans té un dèficit important en equipaments.

Dins de les actuacions a la zona de Llevant, Pau Ricomà, ha inclòs també el fet de desencallar la construcció de l’escolada de l’Arrabassada «no pot ser que els nens estiguin ja sense espai per jugar al patí. Jo penso que l’Ajuntament té molts problemes amb les institucions i li falta capacitat d’interlocució tot i que la pilota està a la taula de la Generalitat». Pel que fa a la línia de l’ensenyament des d’Esquerra també es proposa que es contempli la possible construcció d’un institut en el pròxim pla parcial.