.

.

TOTS 21

Imatge de les escales del pas sotarrat de la Plaça dels Carros. Foto:Tgnbarridelport

Imatge de les escales del pas sotarrat de la Plaça dels Carros. Foto:Tgnbarridelport

Fa tres anys quan es va posar en marxa el pas sotarrat per vianants de la Plaça dels Carros, ADIF ja tenia programat que es fes un pas sotarrat per cotxes que de moment encara no s’ha portat endavant i no està ni en projecte de licitació.

Ara des del grup municipal a l’Ajuntament de Tarragona d’Esquerra, el seu portaveu, Pau Ricomà ha reclamat que ADIF i per tant l’Estat compleixin amb els projectes que s’han de fer i tirin endavant aquesta via de comunicació entre la ciutat i la zona portuària.

Segons Ricomà el pas sotarrat pels cotxes és un clar exemple de la “connectivitat amb el mar i alliberaria la congestió actual que es genera al Barri del Port, ja que els vehicles han d’agafar tot el carrer Reial per poder creuar pel pot del Serrallo”.

Esquerra defensa que el projecte s’hauria d’actualitzar per saber quina seria la despesa exacte que costaria ara fer aquest pas sotarrat “ADIF ha de complir el seu compromís, és un cost enorme per la ciutat perquè l’allunya del mar i el barri del port paga un preu massa alt” ha dit Ricomà.

El grup municipal d’Esquerra presentarà la moció al plenari que finalment es farà el pròxim dilluns 25 de gener.