.

.

TOTS 21

Josep Sabaté. Foto: Cedida

Josep Sabaté. Foto: Cedida

L’Esquerra Republicana de Josep Sabaté, l’actual alcalde, ha guanyat a Castellvell del Camp en les eleccions municipals d’aquest diumenge, conservant els quatre regidors que ja tenia al consistori, amb el 34,6 dels vots.

La segona força política ha estat Junts, amb David Sirolla al capdavant. Amb el 25,1% dels vosts, la formació perd un regidor i es queda amb 3.

Ara Castellvell (vinculat a PDeCAT), amb Jordi Barenys com a número 1, ha quedat tercer i comptarà amb 2 regidors, els mateixos que en aquesta legislatura.

El quart partit en vots ha estat el Partit Socialista de Catalunya, amb un representant, Pere Carrasco, i el 8,75% del sufragi.

La novetat és l’entrada del PP al consistori. Així, David Marcos  tancarà la llista dels 11 regidors, amb el 7,59% dels vots.

La participació també ha anat a la baixa a Castellvell del Camp, amb un 59,1%, el que significa una davallada de 12,7 punts respecte les eleccions de 2019, tot i que ha estat més alta que a la mitjana de Catalunya (55,5% del cens).