.

Els republicans també han demanat que es dugui a terme el tractament adequat contra aquesta plaga.

El Grup Municipal d’ERC-MES-MDC ha reclamat conèixer per escrit quines mesures pren l’Ajuntament de Tarragona per lluitar contra la plaga de pugó que afecta algunes zones de la ciutat. Aquesta demanda ha estat davant les queixes de diversos veïns i veïnes per la manca de tractament contra el pugó que pateixen alguns arbres de la ciutat i que provoquen brutícia en les voreres i possibilitat de relliscades dels vianants per la presència de fulles i flors.

Els republicans també han demanat que es dugui a terme el tractament adequat contra aquesta plaga i es dugui a terme la neteja adequada de les zones afectades, per tal que la via pública es mantingui neta i sense perill de relliscades pels vianants.

El portaveu d’ERC, Pau Ricomà, ha manifestat que “aquesta és una mostra més de la manca d’eficàcia en la gestió pública, i en concret del correcte manteniment de la via pública,  per part de l’equip de govern. La neteja a la ciutat de Tarragona és un tema preocupant per les seves mancances”. “Urgeix el tractament adequat contra la plaga de pugó i reclamem, de nou, un pla integral de neteja de la ciutat”, ha afirmat Ricomà.