.

.

TOTS 21

Imatge de les instal·lcions de CLH a Tarragona. Foto: elconfidencial

El grup municipal d’ERC a Tarragona considera que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que anul·la el planejament urbanístic de la ciutat arrand’un recurs presentat per l’empresa CLH demostra que “el POUM és un mal instrument”. Així ho afirma en una breu nota de premsa on es fa una valoració d’urgència “a l’espera de conèixer l’abast” de la ressolució judicial “i les seves conseqüències”.

A la vista del conegut durant la roda de premsa de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros aquest matí, els republicans refermen la importància del “trasllat del CLH. Una infraestructura logística d’aquestes característiques i dimensions està limitant el creixement ordenat de la ciutat. Volem el trasllat del CLH i creiem que s’han d’esmerçar tots els esforços per aconseguir-ho”.

Tammateix “una vegada més es fa evident que el POUM és un mal instrument. Plantejat amb criteris d’expansió econòmica i immobilària infita, la realitat demostra que no serveix. El mateix equip de govern planteja la revisió del pla econòmic, que no s’aguanta després que esclatés la bombolla immobiliària. Però el problema del POUM no és només econòmic, és sobretot social. Com que no serveix hauríem de revisar-lo amb criteris de regeneració urbanística i sostenibilitat”.