.

.

TOTS 21

ERC presenta la seva llista perl 20D. Foto: Cedida

ERC presenta la seva llista perl 20D. Foto: Cedida

Sota el lema ‘El 20D, defensa el teu vot’, ERC a Tarragona ha marcat entre els seus objectius de cara a les eleccions generals la defensa del mandat democràtic del 27-S per construir la república catalana. Així de clar ha estat el seu cap de llista al Congrés dels Diputats, l’independent Jordi Salvador, que no ha volgut entrar massa en detall pel que fa a les prioritats de territori, ja que s’aniran desgranant durant la campanya, ha dit. El candidat al Senat, Miquel Aubà, sí que ha parlat d’infraestructures, i ha ressaltat la seva voluntat de defensar el Corredor del Mediterrani, l’A-27 o l’A-68 mentre encara s’estigui “connectat” amb l’Estat. L’ebrenc Aubà també ha doant conèixer el seu agraïment per ser escollit a la llista i ha expressat la voluntat d’expressar “la seva veu” com “a representant d’una comarca petita”.

“A les eleccions del 20D hi hem d’anar a defensar la resolució i l’annex social per constituir la República Catalana” ha afegit Salvador deixant entreveure el paper fonamental que tindrà el debat sobiranista durant els comicis. A més, Salvador ha exposat que “s’ha de fer amb una mà estesa amb aquells que proposin mesures socials” i ha afegit que “s’ha d’enderrocar el règim del 1978 i que respectin el nostre procés”. El candidat independent, Salvador, ha explicat que “només des de la fraternitat entre les persones i els pobles podrem cooperar per un futur millor per a tothom”.

L’acte ha estat acompanyat pel portaveu del Grup Municipal de Tarragona, Pau Ricomà, el qual ha esmentat que és essencial i pel diputat al Parlament i president de la Regional del Camp de Tarragona, Ferran Civit. La llista republicana s’ha presentat aquest matí a la sala d’actes de la Cooperativa Obrera de Tarragona.