TOTS 21

Imatge de la constitució de l’actual consistori

La demanda de l’equip de govern de Vilallonga del Camp contra el grup municipal del Partit Popular no arribarà a judici després de l’acord en la conciliació entre les dues parts.

En el pacte, els populars han mostrat el seu arrepentiment, han reconegut el seu error i es comprometen en el proper numero de la revista a fer un escrit reconeixent que es van equivocar i que el que van dir «era mentida». A canvi, l’equip de govern renuncia a la indemnització econòmica que demanava, vista la bona voluntat de reconèixer el error i que no es repeteixi en el futur.

Recordem que el grup municipal del Partit Popular de Vilallonga del Camp va afirmar en el seu article en el darrer butlletí municipal que l’equip de govern “han perdonat deutes de tributs (IBI, Impost de vehicles,…) a amics i companys de partit, sense cap tipus de vergonya”.

Des del govern de Vilallonga del Camp, format per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Vilallonga pot Més (VPM-CP), es va exigir al Partit Popular que aportessin proves sobre aquestes greus acusacions de prevaricació contra el Govern municipal.

Com que el grup municipal del Partit Popular no va aportar proves ni va fer cap rectificació pública, l’equip de govern va emprendre accions judicials amb l’objectiu «de preservar el dret a l’honor davant aquestes calúmnies».