.

Dos gols a la priemra vart han sentenciat el matx. Foto: Nàstic

Entrenador nou, victòria segura. La dita s’ha acomplert una vegada més. Debut de Toni Seligrat com a entrenador grana després d’iniciar el treball amb l’equip en la sessió de dimarts. Els grana tornaven al Nou Estadi després de dues setmanes jugant a domicili.

El matx s’ha iniciat amb molta intensitat en tots dos conjunts. Els visitants pressionaven des del primer instant la sortida de pilota del Nàstic, obligant-los a buscar el joc directe.

De fet, la primera arribada ha estat per als aragonesos amb un xut escorat que ha sortit per sobre el travesser en el minut 5. La primera arribada grana ha estat a pilota aturada, però Viti, al segon pal, no ha pogut connectar la rematada. Passat el primer quart d’hora, el conjunt entrenat per Toni Seligrat ha fet un pas endavant, mostrant-se més segur defensivament i buscant als jugadors atacants. A la mitja hora de joc, l’àrbitre ha xiulat penal favorable al Nàstic que Bonilla ha transformat per donar avantatge als locals. I en el minut 34, en una jugada d’estratègia executada pel mateix jugador sorià, Juan Rodríguez ha rematat al segon pal creuant la pilota i posant el 2-0 al marcador.

En la represa, novament els visitants ha posat la primera ocasió de gol, igual que en el primer temps, sense encert. Els grana ha continuat imposant-se en els dues individuals i mostrant-se sòlids en zona de mitjos. Pereira ha estat a punt de marcar el tercer però s’ha anticipat la defensa per evitar la rematada a plaer del punta gallec. I en el minut 76 nou penal favorable al Gimnàstic de Tarragona. En aquesta ocasió Pedro ha assumit la responsabilitat de xutar des dels 11 metres. La pilota ha marxat per línia de fons.

En la recta final de l’enfrontament s’han vist nombroses interrupcions en el joc i els blanc-i-blaus, gairebé en temps de descompte, s’han trobat amb Bernabé i la defensa local per refusar les accions ofensives. Però l’oportunitat més clara de gol ha estat per Jonathan Pereira. Una jugada de contraatac que ha acabat amb un mà a mà amb el meta Santos i que el gallec no ha trobat porteria en la seva rematada. Victòria del Nàstic i primer cop que finalitza un partit sense encaixar gols al Nou Estadi en les 14 jornades disputades fins al moment.

Els grana buscaran encadenar la segona victòria consecutiva en l’enfrontament de la jornada 15 davant l’AE Prat, duel que es disputarà el diumenge 1 de desembre, a partir de les 12 hores, al Municipal Sagnier.

Fitxa tècnica

Alineacions
Nàstic: Bernabé, Bonilla, Goldar, Viti (Perone, 68′), J. Rodríguez, D. Petcoff (S. Montero, 68′), R. Brugué (Pol B., 85′), J. Pereira, Pedro, Albarrán, Ferran GP.

SD Ejea: Rafa Santos, Joe, Chechu, Ramon, Albert, Kike Hermoso, Tena, Ballarín (Lucho, 66′), Manu Molina (Nacho, 75′), Fonsi, Ronald (Mainz, 55′).

Gols
1-0, Bonilla (31′); 2-0, J. Rodríguez (34′).

Observacions
Partit de la jornada 14 del grup III de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi. 2.917 espectadors. Partit arbitrat per Fulgéncio Madrid Martínez (Col·legi murcià).