.

.

TOTS 21

Entrega de premis al col·legi d'enginyers industrials  de Tarragona. Foto: Tarragona 21

Entrega de premis al col·legi d’enginyers industrials de Tarragona. Foto: Tarragona 21

El President de la Comissió de Comunicació de l’AEQT, Marc Fargas, ha entregat aquesta tarda de l’entrega de premis dels Premis Recerca, que organitza
el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya a Tarragona. L’acte reconeix els millors treballs de Recerca de caràcter tècnic presentats en el Fòrum TRiCS i que tenen el seu origen en especialitats com les enginyeries o l’arquitectura.

Fargas ha compartit l’acte amb la senyora Àngels González, directora de la Delegació d’Ensenyament de la Generalitat a Tarragona; i el senyor Lluís Maestre, president de la
Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

El premi ha estat atorgat a Mar Pino Charlez (Institut Domènech i Muntaner). La resta de finalistes han estat Conxita Lozano Montserrat (Institut Comte de Rius), José Àngel Morena Simón (Institut Marta Marta Mata) i Eduard Garriga Gibert (Institut Martí i Franquès).

L’Associació Empresarial Química de Tarragona és la principal promotora del Fòrum TRiCS, que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat a Tarragona i que desenvolupa el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès (CRP).