.

.

TOTS 21

Fotografia de l'acte d'entrega de diplomes dels Cursos de Formació Ocupacional

Fotografia de l’acte d’entrega de diplomes dels Cursos de Formació Ocupacional

Aquest dijous, 31 de gener, s’ha celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament de Constantí l’acte d’entrega dels diplomes dels següents cursos de formació ocupacional: Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials; del Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones a Domicili; i del Curs de Monitor de Menjador Escolar. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez.

En els cas dels dos cursos d’Atenció Sociosanitària, es tracta d’accions formatives totalment subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que es van realitzar durant el passat 2018. Aquests cursos han permès l’obtenció de certificats de professionalitat, i han permès una ràpida inserció laboral de les persones que l’han realitzat.

D’altra banda, també s’han entregat els diplomes dels curs de Monitor de Menjador escolar que es va realitzar el passat mes de desembre.

Un total de 25 persones van fer el Curs de Monitor de Menjador Escolar i una vintena els cursos d’atenció sociosanitària.

Els tres cursos s’inclouen en l’oferta formativa de l’Ajuntament de Constantí per al curs 2018-19. L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina