.

Cartell de la primera edició de les Barraques del Mamut

El cap de setmana del 8 i 9 d’agost a la Canonja celebrarà la primera edició de les Barraques del Mamut.

El projecte és una iniciativa d’un conjunt d’entitats socials i culturals del poble, conjuntament amb les regidories de Festes i Joventut de l’Ajuntament de la Canonja. Són entitats que fan una feina voluntària i desinteressada durant tot l’any i que necessiten donar a conèixer les diverses activitats que realitzen.

És per això que han decidit posar-se d’acord per engegar un projecte “que esperem que enriqueixi el nostre poble i la Festa Major de la Canonja amb un espai obert i participatiu: les Barraques del Mamut”.

La primera edició de Barraques de la Canonja està integrada per les entitats següents: Agrupament Escolta i Guia Bisbe Borràs, Ateneu Popular la Mina, i l’Associació de Veïns del Castell de Masricart.

Les Barraques es realitzaran en una zona àmplia al mig del poble per tal d’integrar-les en la festa major i també en la societat canongina, ja que també seran un espai on famílies senceres hi tindran cabuda.

Es basaran tant en els macroconcerts de la nit, amb grups com el Artriste, l’Orquestra Mitjanit, La Gossa Sorda o Kòdul; com en l’espai més familiar del migdia, amb activitats per als més petits de la casa, com inflables, el concert-vermut, els diables canongins o els gegants Bià i Esperança. D’aquesta manera, el projecte pretén esdevenir “l’eix vertebrador del treball conjunt de diverses entitats en benefici cultural i social de tot el poble”.