.

.

TOTS 21

Enneàgon Ensemble està format per músics de les comarques tarragonines. Foto: Cedida

Aquest diumenge podrem descobrir el conjunt tarragoní en un format diferent. Gaudirem d’un quintet de vent, un clàssic dels grups de cambra, entrellaçat amb un diàleg amb el piano. Tot plegat, permetrà construir un mosaic de música quasi festiva, acolorida i exòtica. Més enllà d’interpretar una obra de Joan Magrané, el conjunt també portarà en escena ‘Ma mère l’Oye’ (1911) de Maurice Ravel i ‘Sextet’ (1932) de Francis Poulenc.

Enneàgon Ensemble està format per músics de les comarques tarragonines. Un fet que reforça la voluntat de la Primavera Musical d’apostar pels professionals de proximitat, així com descobrir nous talents. El concert s’havia de celebrar el 7 de maig, però finalment en podrem gaudir aquest diumenge 5 de juny a les 20 h del vespre.

Un cicle que es clourà l’11 de juny I per tancar la cinquena Primavera Musical a Vistabella, avançarem en el temps per descobrir un pop d’autor. La cantautora Magalí Sare presentarà el seu segon disc ‘Esponja’, l’11 de juny. Un treball ple de confessions que s’ha inspirat a partir de les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i ella mateixa. En clau musical, oferirà una barreja entre el fons clàssic, el jazz i la música tradicional, amb pinzellades de producció moderna.

En aquesta ocasió, l’escenari de l’espectacle serà l’exterior de l’església, com a final de festa. Aquest concert es durà a terme a l’exterior de l’església, a les 21.30h, com a final de festa.

Redacció