TOTS 21

Les dues properes temporades l’acadèmia d’idiomes referent de Tarragona formarà part dels patrocinadors del club dels Voltors. Foto: Cedida

L’acadèmia d’idiomes ‘English Tarragona’ signa un acord amb el Club Rugby Tarragona per ser-ne patrocinadora. El president del CRT, Matias Jesús Segura, i els directors de l’English Tarragona Andrew Dobbin y Gareth Milne, han signat aquest migdia un acord per a les dues properes temporades.

Ambdues entitats comparteixen l’esperit de l’esport com a foment de valors positius. Sota el lema ‘Active bodies, active minds’, l’acadèmia incentiva la pràctica esportiva des de la diversió i el respecte i com a filosofia de vida. Valors que comparteix amb el club de rugbi de la ciutat.

L’acord signat contempla l’organització del torneig intercol·legial ‘Torneig English Tarragona’, que vol difondre els valors del rugbi i de l’aprenentatge de l’anglès a diferents escoles del territori.

L’acadèmia té lligams amb Escòcia i Irlanda, països de gran tradició en la pràctica del rugbi amb els quals es vol generar sinergies de col·laboració futures.

Redacció