TOTS 21

ENGLISH TARRAGONA i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord mitjançant el qual es converteix el patrocinador de l’equip pre-infantil masculí.

English Tarragona i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord mitjançant el qual es converteix el patrocinador de l’equip pre-infantil masculí.

English Tarragona s’incorpora al projecte del Club Bàsquet Tarragona amb la finalitat d’augmentar el seu compromís amb el bàsquet de la ciutat, l’esport i el territori.

L’academia English Tarragona amb un gran recorregut durant els darrers anys disposa de dos centres a la demarcació, un ubicat al carrer Pin i Soler 1o de Tarragona i el segon a l’avinguda Pintor Maria Fortuny 2 de La Pobla de Mafumet. English Tarragona ofereix classes individuals i de grup, per nens i adults de tots els nivells, amb grups de 6-8 estudiants.

English Tarragona i el Club Bàsquet Tarragona han arribat a un acord mitjançant el qual es converteix el patrocinador de l’equip pre-infantil masculí. L’equip que competeix en una categoria superior a partir d’ara es passarà a denominar CBT English Tarragona. A més el logo corporatiu de l’empresa també apareix en les samarretes de joc de l’equip.

English Tarragona arriba al Club Bàsquet Tarragona amb la voluntat de col·laborar amb un projecte que pretén seguir creixent.