.

.

TOTS 21

L’equip està completant una bona setmana d’entrenaments i arriba al partit amb la lliçó apresa després de la derrota a la pista de La Roda. Foto: CBT

L’Ibersol CBT torna a jugar a casa després d’un mes sense trepitjar el parquet del Serrallo. Ho farà dissabte contra Club Jairis i amb el bon regust que va deixar el darrer enfrontament com a local, on els blaus es van imposar al CB Cornellà, però amb la incertesa que generen les lesions de les darreres setmanes. Víctor Vinós, a l’espera dels resultats de l’abast de la seva lesió, es perdrà el partit, i Ferran Torres, que ja va ser baixa en l’últim partit, serà dubte fins a última hora degut a les molèsties que pateix a l’esquena. “Venim d’una setmana complicada pel que fa a les lesions, pel que haurem de ser mentalment forts per sobreposar-nos”, reconeix l’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez.

L’equip està completant una bona setmana d’entrenaments i arriba al partit amb la lliçó apresa després de la derrota a la pista de La Roda: “intentarem oferir un joc més ràpid i tenir més encert, no només des de la línia de 3 com l’altre dia, sinó també des del contraatac i millorant els nostres percentatges de tirs de dos”, explica Berni.

El proper rival dels tarragonins, Club Jairis, destaca pel seu nivell físic i el canvi que ha experimentat des del principi de temporada. “Són pràcticament un equip nou gràcies a les incorporacions que han fet de jugadors experimentats com Kevin Navarro, Kody o Princeton. A això sumat que tenen a un dels jugadors més determinants de la categoria com és Aramburu, els fa un equip perillós i que poden anar a més”, assegura el tècnic blau.

L’Ibersol CBT – Hozono Global Jairis correspon a la jornada 13 de la LEB Plata Est, i es jugarà el dissabte 9 a les 19.00 hores (i no a les 20.00 com s’havia anunciat en un principi) al Pavelló del Serrallo. El partit serà a porta tancada i es podrà seguir en directe per canalfeb.tv.

Redacció