.

Es preveu que les tasques d’adequació, també previstes als carrers Munts i Caus, ja estiguin enllestides a finals de semana

Les actuacions d’asfaltat en diferents carrers d’Altafulla s’han reprès des d’aquest dilluns. Des de la regidoria d’Urbanisme, l’edil Jordi Molinera ha avançat que les tasques se centraran fins avui al carrer Termes; avui dimarts i el dimecres al carrer dels Munts; i el dimecres i el dijous al carrer dels Caus.

Uns treballs que provocaran talls en el trànsit, tant en els vials en qüestió com en la cruïlla que enllaça el carrer Escoles i el carrer Bruixes, que també es veurà afectada.

L’actuació  respon a la voluntat del govern de donar resposta a les peticions de la ciutadania, i a posar fi al mal estat dels vials, així com als problemes i perills que aquesta situació pot comportar per als veïns.

En aquests darrers anys, la regidoria ja s’ha fet càrrec de l’adequació dels carrers Portalada, Comunidor, Alcalde Pijuan, o la mateixa tercera fase de l’avinguda Marquès de Tamarit. El cost de les intervencions ascendirà als 45.175 euros.