.

.

TOTS 21

ECP considera que la inversió en Hard Rock és una línia vermella per l’aprovació dels pressupostos.

El passat dimarts 9 de novembre, el Govern de la Generalitat presentava públicament l’esborrany dels pressupostos 2022. Poc temps després els grups de l’oposició començaven a valorar-lo. En el cas d’En Comú Podem parlaven directament de l’esmena a la totalitat als pressupostos condicionada al fet que el Govern obri una negociació d’aquests.

En Comú Podem en roda de premsa posterior a la presentació de l’esborrany, reclamava al Govern que obrís la negociació de pressupostos i posaven cinc temes sobre la taula per abordar-la: ferrocarrils, llei de barris verds, psicòlegs públics, dentista públic i reindustrialització.

Per altra banda des de la formació consideren que els pressupostos catalans reconeixen que els pressupostos del Govern de Coalició de l’Estat són uns bons pressupostos per Catalunya, amb la inversió més alta en els últims 10 anys i la reforma fiscal del 2020. Tanmateix, consideren “pura hipocresia la posició de Junts”, que amb una mà estava votant en contra al Congrés i amb l’altra sumant els milions que anaven per Catalunya. “No només hipòcrita, també irresponsable i diu ben poc d’un partit que aspira a seguir a governant Catalunya, per tant, la cosa no va de sigles, va de decidir on van avui aquests diners”, apunten des d’En Comú Podem.

En referència al Camp de Tarragona, preocupa molt seriosament i consideren que és una línia vermella per l’aprovació dels pressupostos, la retirada de la partida de 120 milions d’euros pel projecte Hard Rock. Consideren que « això no és un canvi de model, això és més del mateix i cal redreçar-ho, perquè el model del monocultiu turístic, els casinos i el joc, ja ha fracassat i ho vam veure amb la pandèmia. El pressupost presentat destina més del triple a Turisme que a Indústria. Més de 160 milions contra 50 que té la indústria”, conclouen.

Redacció