.

Imatge d'arixu del Morell-Europa. Foto: Cedida

Imatge d’arixu del Morell-Europa. Foto: Cedida

El CD Morell suma un punt més, i ja en van cinc aquesta temporada. Els de Joan Antoni Pallarès van empatar (0-0) ahir, a casa, contra el Peralada, en un partit en què els locals van jugar de tu a tu contra un rival que té molt bona pinta.

Les sensacions dels tarragonins són immillorables després de cinc jornades disputades, ja que la dinámica de l’equip és molt positiva i els futbolistes han demostrat amb escreix que ja s’han adaptat completament a la categoría.

La nota positiva del duel va ser el debut amb el Morell de Marc Sellarès, que ja està completament recuperat del cáncer testicular que el va apartar dels terrenys de joc durant cinc mesos. El punta va sortir a la segona meitat, en un moment molt emotiu, tant per el com pel públic del Municipal del Morell, que el va aplaudir sense descans per reconèixer l’esforç i la capacitat d’un jugador que, millor persona encara que futbolista, ho va deixar tot al camp, com fa sempre.

El Morell afrontava el duel amb dues baixes de consideració, a banda de les ja conegudes de Jusi i Martí. No van poder jugar Pato ni Sangrá. El primer, va rebre un fort cop durant la setmana i se li han de realitzar proves i, el segon, no va actuar per problemes musculars.

Ambdós equips van sortir a la gespa molt ben plantats, conscients que qualsevol errada podia significar marxar de buit. Les ocasions més perilloses van arribar a pilota aturada, però un Raúl molt segur va evitar que els gironins marquessin cap gol. Als 33 minuts, el visitant Guillem va traçar un gran llençament de falta, però el porter local va volar i va desviar a córner. L’empenta dels locals, que va accentuar-se a partir del quart d’hora de partit, es quedava sempre sense l’encert final. Tot i la lluita de Samu i de Saddik, cap dels dos va poder gaudir de cap ocasió franca. En el segon acte, els visitants van accentuar el seu joc per la banda esquerra, un desgast que el lateral dret local, Eric Garrido, va notar, fins el punt que va haver d’abandonar el terreny de joc lesionat. Saddik va xutar una falta en el 72’ que va estar a prop, però l’empat no es va moure de l’electrònic.

La Fitxa:

MORELL:Raúl, Eric Garrid0 (Adrià, 74’), Joshua Julve, Ángel, Óscar Torre, Prince, Oribe, Giralte (Marc Sellarès, 57’), Jordi Roca, Saddik (Xavi Jaime, 78’) i Samu.

PERALADA:Ureña, Sergio, Murga, Bolmi, Mate, Muñino, Guillem Cornellà, Aleix, Duran (Tidian, 44’), Litus (Kike, 68’) i Marc Mas.

ÀRBITRE: Raúl Calle Martínez. Va amonestar els locals Eric Garrido, Jordi Oribe i Giralte; i els visitants Mate i Duran.

Estadi: Municipal del Morell 200 espectadors.