.

.

TOTS 21

2d8 dels Xiquets

2d8 dels Xiquets

Aquesta tarda, la Colla Castellers Xiquets de Tarragona ha actuat a la Pobla de Montornès, junt amb els Castellers d’Altafulla i els Nois de la Torre. Diada que va ser aplaçada per la pluja el passat 5 de setembre.

En primera ronda, els de la camisa ratllada han portat a plaça un segur i ferm 3d8, q s’ha ressolt sense cap complicació.

En segona ronda, el castell trist pels tarragonins ha estat el 5d8 que, despres d’un intent desmuntat, l’han descarregat amb bastanta lluita i remogut, pero salvant l’estructura.

En tercera ronda de la diada ha estat quan els Xiquets han tret de nou a plaça el 2d8f que, un cop més, ha estat ben executat, de mides i tempo.

I la diada l’han clos amb un vano de cinc.

Pel que fa a les altres colles; Nois de la Torre ha fet el 3d6, 3d6a i 4d6a, i els Castellers d’Altafulla, 3d7, 4d7 i 2d6

P8fm de la Jove al Vendrell Foto: Neus Baena

P8fm de la Jove al Vendrell Foto: Neus Baena

Tripleta Vilafranquina i pilar de 8 liles

La colla Jove dels Xiquets de Tarragona s’ha retorbat a ella mateixa després de les ensopegades de Santa Tecla i de no tancar una bona actuació a Reus.

Tot estar lluny dels seus millors registres els liles han actuat al Vendrell a la diada de Santa Teresa on han aconseguit descarregar l’anomenada tripleta vilafranquina amb el tres i quatre de nou i el quatre de vuit amb l’agulla. Aquesta actuació l’han acabat de tancar recuperant el pilar de vuit amb folre i manilles que s’ha quedat en carregat però que ha de significar una dosi de confiança important pels del cos del Bou.

Una diada on els amfitrions, els nens del Vendrell han sortit de plaça amb el (5d8, 3d9f, 4d8a i Pd7) amb la millor actuació dels vendrellencs en la història més recent dels castells.

L’altra colla participant a la diada, la Joves de Valls ha descarregat el (3d9f, el 2d9fm i el 4d8) els Vallencs ja tenen el cap posat en una Santa Ursula que es preveu espectacular a finals d’aquest mes a la Plaça del Blat.