.

Cartell de la Diada dels del Serrallo

La Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona organitza per demà dissabte, 28 de juny, a les 18.00 hores a la Plaça Sant Magí del barri mariner la Diada de Sant Pere, amb Xiquets de Tarragona i Castellers de Vilafranca. Són les tres mateixes colles que l’any passat, diada en la que els serrallencs van descarregar el 5 de 7, el 3 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7 amb l’agulla, convertint aquella edició en la millor de la colla per Sant Pere en els seus 25 anys.

Demà dissabte l’agrupació de la camisa blau marí vol superar aquests registres. La intenció és plantar el 7 de 7, castell que va assolir per primer cop en el seu historial a Sant Magí de l’any passat i que, en total, va descarregar quatre cops al 2013. Per tant, els Xiquets del Serrallo pretenen intentar tres castells de la gamma alta de set, 5, 7 i 4 amb l’agulla demà dissabte, cosa que completaria un mes de juny profitós per la colla.

L’expectació per la diada de demà també radica en el fet que les dues colles convidades podrien intentar castells de 9 pisos. Cal recordar que va ser el 3 de 9 amb folre dels Casteller de Vilafranca del 2013 el que va convertir la plaça de Sant Magí del barri del Serrallo en nova plaça de nou de la ciutat de Tarragona.